
SİZİ ARAYALIM
Aşağıdaki formu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.
İlgili birim en kısa sürede size dönüş
sağlayacaktır.
Toplam haftalık 12 saat branş dersleri verimektedir.
16 kişilik seviye gruplarında eğitim verilmektedir.
Yeni sisteme uygun kaynak sunulmaktadır.
Dönem içerisinde en az 3 farklı yayından toplam 10 deneme yapılmaktadır.
Ek derslerde soru frekansı ve çizgi altı çalışmamız ihtiyaç duyulan konular üzerinden yapılarak öğrencilerin eksikleri tamamlanmaktadır.
Soru frekansı: Bir denemedeki öğrencilerin hangi branştan hangi sorunun ne kadar doğru ne kadar yanlış ve ne kadar boş yapıldığı bilgisinin gösterildiği sistemdir.
Çizgi altı çalışma: Bir deneme sınavından sonra branş öğretmenleri tarafından belirlenen oranın altında kalan öğrencilere ek çalışma yapılmasıdır.
Soru frekansları ile öğrencilerin deneme üzerindeki soruların doğru, yanlış ve boş yüzdelerine göre eksik olan konuların tekrarlanıp ek derslerde bu konular üzerinde durulmaktadır.
Soru çözüm saatleri sabit olup öğrenciler hafta boyunca uygun oldukları saatlerde gelerek sorularını branş öğretmenleri ile birlikte çözüm imkanı sunulmaktadır.
Deneme sınavı sonucunda öğrencilerimizin soru analizleri yapılarak yanlış yapılan soruların tespit edilmesi sonucunda ödevlendirme çalışmaları mentör öğretmenlerimiz tarafından takip edilmektedir.
Branş derslerinde konu bitimi veya ünite bitimine göre öğrenciler günlük, haftalık veya aylık olarak ödevlendirilmekte ödev kontrolleri hem branş öğretmeni hem de mentör öğretmen tarafından takip edilmektedir.
Kasım ve nisan aylarındaki ara tatillerin verimli geçmesi adına çeşitli programlar düzenlenmektir. Bu programlar hızlandırma ve genel tekrar programları olarak adlandırılmaktadır.
7.sınıf öğrencilerine LGS bilincini oluşturmak amacıyla mentor öğretmenleri tarafından bilgilendirme çalışmaları yapılmaktadır.
LGS’ye hazırbulunuşluk yaratmak amacıyla öğretmenlerimiz tarafından branş denemeleri yapılmaktadır.
7.sınıf ergenlik döneminin başlangıç devresi olması ve bu devrenin etkisinin kanalize edilmesi adına mentor öğretmenler ve branş öğretmenleri tarafından düzenli çalışma alışkanlığı kazandırılmakta pisikolojik ve akademik olarak motive edilmekte kaygılar giderilmektedir.
Okulların yazılı dönemlerinden önce öğrencileri yazılılara hazırlamak amacıyla ölçme değerlendirme sınavı yapılarak eksik konular tekrar edilip öğrencilerin tam bulunuşluğu sağlanmaktadır.
Dönem içerisin de, akran kaynaşması ve motivasyon artırımı için çeşitli etkinlikler yapılmaktadır.
Ders içerisinde konuların daha eğlenceli ve soyut olan kavramların somut hale getirilmesi amacıyla branş derslerinde çeşitli etkinlikler yapılmaktadır.
Öğrencilerin Takip sistemi ( ödev kontrolü, devamsızlık bilgilendirmesi, deneme sonucu bilgileri, öğrenci gelişim çizelgesi… ) EYOTEK PROGRAMI üzerinden yapılmaktadır.
Eğitim anlayışımız “her öğrenci özeldir” düşüncesi merkeze alınarak şekillenmiştir. Bu düşünce çerçevesinde her öğrenciye yaklaşım tarzımız, yapılan analizler ve değerlendirmeler neticesinde ortaya çıkmakta ve etkin eğitim modelinin uygun gördüğü uygulama kişiye özel olarak sürdürülmesi, özet olarak eğitim, öğretim ve danışmanlık faaliyetlerinin birlikte yürütülmesi çalışmalarıdır.
Tüm kurumlarımızla ilgili iletişim bilgilerine buradan ulaşmak için
Etkin Eğitim Kurumları en değerli kaynağımızın insan olduğunu bilerek, Etkin olmaktan mutlu olacakları ve kendilerini geliştirebilecekleri bir çalışma ortamı sunmayı hedefler. Etkin Eğitim Kurumları olarak faaliyet gösterdiğimiz tüm kurumlarımız için web sayfamız insan kaynakları formunu doldurmanız yeterlidir.